Komentáre k recenzii nektárových matracov

109 komentárov
Pridať komentár
Ashley
21. januára 2021 o 12:02 hod

Moja skúsenosť s Nectarom bola smršť nekvalitných materiálov, zlý zákaznícky servis, dezinformácie a nekonečné čakanie.

Matrac Nectar som si objednal počas výpredaja na Deň práce spolu s rámom postele King Size. Všetky moje položky boli odoslané oddelene, čo bol problém, pretože som mal v obývačke obrovský ťažký rám postele, kým som čakal na príchod matraca, aby som mohol všetko nastaviť. Tiež som sa toho obával, pretože čelo postele/rám mal len 50-dňovú lehotu na vrátenie a počul som, že doručenie matracov môže trvať týždne – ako by som vedel povedať, že sa mi rám páči bez matraca? Kontaktoval som zákaznícky servis a ubezpečili ma, že moje okno na vrátenie začne v deň doručenia zvyšku mojej objednávky, nie v deň, keď dorazilo čelo postele, aby som mal dostatok času na vyskúšanie.

Rýchlo dopredu, keď prišiel náš matrac Nectar, takže sme všetko rozbalili a nastavili. Okamžite som bol zdesený kvalitou čela postele. Materiály boli chatrné, čalúnenie páchlo ako pri požiari v sklade (trvalo to celé týždne), ale zdalo sa, že je dostatočne pevné, keď bolo všetko pohromade a bol na ňom matrac, tak sme to vyskúšali.
Po niekoľkých týždňoch, keď sme na nej bez problémov spali, sme si začali všimnúť, že posteľ sa kývala a vydávala vratké zvuky. Rozhodli sme sa teda, že ho pošleme späť, aby sme vám vrátili peniaze. Kontaktoval som zákaznícky servis Nectar, aby spracoval vrátenie, a povedali mi, že sme mimo 50-dňového okna. Povedal som nie, nie sme, máme ešte nejaký čas, pretože nám bolo povedané, že 50 dní začne, keď príde matrac, ale zástupca trval na tom, že to nie je pravda. Snažil som sa spojiť s manažérom a nikto nám nepomohol. Takže sme mali smolu. Bolo nám povedané jedno a potom druhé – klamali nám.
Prešiel asi mesiac a uprostred noci sme sa zobudili na náhly pocit pádu. Stredová tyč sa zrútila pod posteľ. Bolo to strašné zobudiť sa, ale boli sme v poriadku, nič nás nezranilo a vďaka Bohu, že mačky raz neboli pod posteľou, ktovie, čo sa mohlo stať. Pokúsili sme sa opraviť lištu, ale bola jasne skrútená a nezarovnala sa správne. Videli sme tiež, že tenký plastový kryt na podporných stĺpikoch sa opotreboval a počas jesene nám na niekoľkých miestach rozdrvil podlahy z tvrdého dreva.



K ich cti treba povedať, že Nectar požiadal o fotografie problému a ponúkol, že pošle náhradu. Dočasne sme dláždili veci, ako sa len dalo a kým sme čakali, opatrne sme spali na ráme. No, náhrada sa nedostavila, keď povedala, že mala prísť. A ako šťastie, v tú noc sme sa zobudili na ďalší ešte desivejší kolaps, tentoraz so zlyhaním aj stĺpikov čela postele. V tomto bode sme boli schopní vidieť, že skrutky sa doslova predrali cez lacný kov nosných trámov.



Znova som ich kontaktoval, povedali, že objednávka bola nesprávne umiestnená a čoskoro by sme mali dostať náhradu. Vraj by to bolo dnes. Medzitým sme spali na zemi. Ale úprimne, po tom, čo som videl, ako sa sláva nosila, sa bojím spať čo i len na novej. Tieto materiály môžu stačiť na dvojlôžko alebo dokonca na celú posteľ, ale nie je možné, aby táto vec uniesla váhu dvoch dospelých.



Chceli sme len vrátenie peňazí. Ale Nectar nám to znemožnil a teraz sme zostali pri tejto lacnej imitácii rámu postele.
Tiež by ste mali vedieť, že tieto predaje vôbec nie sú predajmi. Toto sú vždy dostupné ceny. Rám postele, ktorý tvrdí, že má hodnotu 650 dolárov, by sa možno predal za 120 dolárov v diskontnom obchode. Je to neuveriteľne lacné. Niekto iný v recenziách si všimol, že si ho môžete objednať z Walmartu (pod inou značkou) za 200 dolárov (overil som si, že je to pravda).

Čo sa týka matraca - ten je v poriadku. Nie super, ale fajn.

Odpovedzte

Odpovede

Carrie
21. februára 2021 o 14:52 hod

Kontaktujte spoločnosť, ktorá vydala vašu kreditnú kartu. Ak ste stále do 90 dní od pôvodného nákupu, mali by to zvládnuť za vás.



Odpovedzte
krásna P
6. januára 2021 o 3:07 hod

4 z 5 hviezdičiek??? ja si to nemyslím. Aj ja som sa naučil tvrdou cestou a v procese pokusu vrátiť tento hrozný matrac. Je potrebné podať hromadnú žalobu. Príliš veľa bolo oklamaných touto spoločnosťou a má presné skúsenosti. Už si nikdy nebudem kupovať online matt. Falošné recenzie. Poctivé stiahnuté. Dobrá vec, že ​​existujú aj iné webové stránky, kde ľudia uverejňujú pravdu. Škoda, že som ich videl neskoro. Prajem veľa šťastia pri vrátení peňazí aj po tom, čo mi bolo v e-maile oznámené, že dostanem plnú náhradu.

Odpovedzte
Nespokojný zákazník
25. novembra 2020 o 21:24 hod

Nectar mi predal matrac s nechutnými červenými škvrnami, ktoré vyzerajú ako krv, a potom mi odmietol vrátiť peniaze. Neverte tejto spoločnosti! Nedávajte im svoje peniaze!

Odpovedzte
Joe Mayer
30. októbra 2020 o 16:02 hod

Vyjadruje najhoršiu zákaznícku skúsenosť, akú som kedy mal. Objednal som si matrac pred 22 dňami a objednávka ešte nebola doručená, neustále som oslovoval naskriptované správy a žiadna pomoc okrem komentára, že teraz meškajú. Sľubujú 5-7 dní dodania, ale to je klamstvo. Jediná odpoveď, ktorú som dostal, je, že budúci týždeň na tom môže nastať pohyb, hádam, ďalšie klamstvo. Nestrácajte čas s touto spoločnosťou. Od prvého dňa sa so mnou zaobchádzalo ako so smeťom a bol som tlačený s malou alebo žiadnou pomocou od jej zamestnancov. Nedovolia mi vrátiť peniaze, pretože to po niekoľkých mojich sťažnostiach na meškanie posunuli do štádia spracovania, ale teraz je to v tomto štádiu už 4 dni. V tejto chvíli ma ani nezaujíma matrac, len mi vráťte peniaze, aby som už nemusel spať na nafukovacom matraci.

Odpovedzte

Odpovede

oleg
25. novembra 2020 o 10:47 hod

Absolútne súhlasím s vašimi komentármi, mal som rovnakú skúsenosť, nikdy nechcem ani počuť o tejto mizernej spoločnosti, vyhodené peniaze

Odpovedzte
Suzanne
27. októbra 2020 o 15:11 hod

Po vykonaní komplexného výskumu matracov s pamäťovou penou pre bočné spanie som si kúpil nektár. PO zakúpení som narazil na niekoľko stránok, ako je táto, kde bolo uverejnené negatívne hodnotenie po negatívnom hodnotení konkrétnejšie o ich preprave. Po prekonaní počiatočnej paniky som sa rozhodol, že keďže matrac je to, čo som hľadal, rezignoval som na to, že jeho doručenie môže trvať týždne. Objednávku som zrealizoval vo štvrtok 22. októbra v neskorých ranných hodinách a dnes pred 12:00 som dostal matrac a bezplatné položky (pravdepodobne nestoja za 300 dolárov, ktoré inzerujú – ale som príliš realistický na to, aby som si myslel, že budú). Neviem, či to bolo šťastie, miesto alebo spoločnosť, ktorá prehodnotila svoje prepravné štandardy, ale to, že sa sem všetko dostalo za menej ako týždeň, bolo veľmi milým prekvapením. Zatiaľ je všetko dobré.

Odpovedzte
frances ribaudo
30. septembra 2020 o 13:45 hod

Chcem vrátiť matrac, je príliš mäkký. Chcú veľa obrázkov matraca vrátane obrázkov niektorých značiek, ku ktorým sa nemôžem dostať ako k matracu v rozkladacej plošinovej posteli. Nemôžem zdvihnúť matrac, stačí zdvihnúť rohy a vymeniť plachty. Ďalším problémom nie sú žiadne rukoväte na matraci na zdvihnutie. Bol niekto požiadaný o obrázky? Nedôverujem vráteniu peňazí s vrátením tovaru.

Odpovedzte

Odpovede

J zelená
20. decembra 2020 o 16:56 hod

Zakúpený nektár už nikdy hrozný matrac a šokujúci zákaznícky servis

Odpovedzte

Odpovede

Julie Berglund
27.12.2020 o 8:44 hod

S Nectarom som mal hrozný čas, keď som sľúbil, že ma vyzdvihnú zarezervovaný a nikdy som sa neobjavil, potom ma požiadali, aby som poslal fotky bezplatnej posteľnej bielizne, teraz nechápem, prečo to nikdy nepožiadali pri prvom kontakte. Poslal som fotografie novej posteľnej bielizne a čakám na odpoveď, ale myslím si, že možno bude potrebné zapojiť právnika, aby mi vrátil 649 libier. Matrac mal len mesiac

Odpovedzte
JEHO
1. novembra 2020 o 00:33 hod

Kontaktoval som ich dnes (31. 10.) po obdržaní môjho matraca 28. 10. Môj priateľ urobil prieskum postelí, čítal recenzie atď. a po 3 týždňoch od objednania hybridného matraca, s oneskorením dodávky za oneskorením, som hybrid zrušil a objednal som si nektár.

Mal som matrac na 2 noci spánku (pokračujem na 3) a už som z toho frustrovaný. Pre mňa tento matrac zadržiava príliš veľa telesného tepla, v čo som dúfal, že to tak nie je. Som prirodzený ohrievač a nespal som dobre, pretože sa na Nektáre cítim ako v saune. Dokonca som stiahol vzduch na 65 a momentálne ležím v posteli bez prikrývok, ale teplo je tak akurát.

Dnes som im teda zavolal, pretože nemôžem čakať minimálne 30 dní a informovať niekoho, že tento matrac pre mňa nefunguje. Po 1 hodine 42 minútach jednania so zástupcom, ktorý stále hovoril v kruhoch, odmietol mi povedať, kde sa call centrum nachádza, bolo mi povedané, že mi pošlú nový matrac. Vysvetlil som, že ak by to bol ten istý matrac, stále by udržal moje telesné teplo, a to nie je riešenie, len to rozširuje problém. Asi 6-krát ma zadržala, aby som údajne hovorila s nadriadeným a pokúsila sa dosiahnuť riešenie, vrátila sa a povedala, že jej nadriadení diskutovali o topperovi, ale nemohli ani zadať objednávku do systému ďalších 12 dní, podľa firemnej politiky muselo trvať minimálne 14 dní, kým sa vôbec mohli pokúsiť pomôcť. Btw, pretože sa zdalo, že konverzácia prebieha v kruhoch, skončil som nahrávaním na svojom iPade. Povedal som teda, že táto spoločnosť, s ktorou som minul veľa peňazí, za niečo, čo je pre mňa tak mimoriadne dôležité, ma nechá trpieť, nie spať, pretože odmieta spracovať poťah matraca na ďalších 12 dní (politika spoločnosti), čo znamená Spolu 3 týždne s dodaním na základe predchádzajúcich dodacích lehôt.

Ospravedlňujeme sa za vychvaľovanie, účelom bolo dať vám vedieť, že okamžite požiadali, aby som poslal e-mailom obrázky matraca a štítky výrobcu. Nemohol som/nemôžem ani zdvihnúť/pohnúť matracom, som invalid, takže som na to musel primäť môjho zaťa.

bradley cooper na sex a mesto

Nie som spokojný so zákazníckym servisom/zásadami. Nektár hovorí, že majú riešenie, ale nútia ma čakať približne 3 týždne, aby som to zistil. Verím, že nakoniec požiadam o vrátenie peňazí a na základe dnešného hovoru to bude pravdepodobne ešte náročnejší proces!

VANKÚŠE SÚ podľa mňa STRAŠNÉ! Veľké vankúše King sú ako mať na posteli veľké vrece zeminy. Neviem, na aký účel to slúži, som zmätený. Tie menšie nie sú také tuhé ako vrecia so zeminou, ale rozhodne nie nič, čo by som mohol použiť.

Tiež návratová politika nie je taká úžasná. Bezplatné darčeky nie sú zadarmo, ak potrebujete požiadať o vrátenie peňazí, pred spracovaním vrátenia peňazí údajne odpočítajú množstvo týchto položiek.

Dúfam, že to pomôže mojim prírodným ohrievačom pri rozhodovaní, bol by som nerád, keby niekto iný musel trpieť, pretože ich telo produkuje toľko tepla.

Odpovedzte
Whitney McClusky
18. augusta 2020 o 00:08 hod

NEKUPOVAŤ NEKTÁR! Kúpil som si matrac Nectar ešte v apríli s dostatkom času, aby som ho doručil na našu novú adresu, keď sme sa sťahovali. Webová stránka uviedla, že bude odoslaná do 2-3 pracovných dní. po 5 alebo 6 dňoch stále neboli odoslané. Presťahovali sme sa a spali sme na zemi. Kontaktoval som Nectar a povedal som, že chcem len zrušiť svoju objednávku, aby som si mohol kúpiť matrac lokálne a ZÍSŤ Z PODLAHY. Odmietli zrušiť moju objednávku, aj keď nebola odoslaná. Podal som reklamáciu pomocou svojej bankovej/debetnej karty a peniaze mi boli vrátené, ALE POČKAJTE, tým to nekončí. Asi mesiac po mojej reklamácii sa mi pri dverách objavil matrac Nectar. Nektár potom zabojoval s tvrdením, že bol doručený dôkaz a moja karta bola opäť nabitá za matrac. Potom som musel začať proces návratu s Nektárom. Rýchlo reagovali a vybrali neotvorený matrac. potom bolo odpovedí menej alebo sa len opakovali. Už je to mesiac a pol a stále som nedostal peniaze. Hovoria, že pohľadávka nie je uzavretá, ale hovoril som s oddelením pohľadávok v mojej banke a bola uzavretá, keď bola moja karta účtovaná pred viac ako mesiacom. Nie sú čestnou alebo dôveryhodnou spoločnosťou.

Odpovedzte

Odpovede

Roxana Camposová
24. septembra 2020 o 14:32 hod

NEDOSTAŇTE TÚTO POSTEĽ. Toto je najhoršia zákaznícka skúsenosť, akú som kedy v živote zažil. Matrac, vankúše a plachty sú veľmi nízkej kvality. Ušetrite si problém a vyhnite sa mu za každú cenu

Odpovedzte
Amy Mischler
6. augusta 2020 o 19:27 hod

Kúpil som si svoj nektárový matrac v roku 2017. Je veľmi pohodlný, ale teplý. Prepínam spálne, pretože som nemohol spať tam, kde bol matrac taký horúci, že sa v noci niekoľkokrát zobudíte. Takže moja staršia mačka sa na mňa nahnevala, že som si zaobstarala novú mačku a chvíľu čúrala celú posteľ bez môjho vedomia. Žiaden veľký problém, že? Mal som záruku na výmenu krytu z akéhokoľvek dôvodu. Nectar odmieta dodržať záruku na výmenu krytu. Takže o tomto klamali, o čom ešte klamal Nectar, možno o kvalitách alebo bezpečnosti materiálov? Veľmi sklamaný. Už nikdy nebudem kupovať od Nectara.

Odpovedzte
MJ
4. augusta 2020 o 9:05 hod

Podobná skúsenosť. Luxusné položky zadarmo boli vtip. Vankúše nepohodlné. Obliečky ako z mikrovlákna Amazon za 20 dolárov. Matracová podložka na Ebay 24 dolárov. Zákaznícky servis nočná mora. Snažil som sa zrušiť po takejto chybe s mojou objednávkou, matrac prišiel nasledujúci deň. Čas držania telefónu viac ako jednu hodinu, online chat horšie. Slabá odpoveď na e-mail.
Dúfajme, že matrac časom vydrží. Neodporúčam túto spoločnosť. Nedávne odkúpila spoločnosť s názvom Resident. Kupujúci pozor.

Odpovedzte

Odpovede

Tonya E
13. septembra 2020 o 11:18 hod

Matrac a nastaviteľný rám postele som zakúpil 26. júla, bolo mi povedané, že 7 až 14 pracovných dní na odoslanie na webovú stránku rámu je uvedené 7 až 21 pracovných dní. Mnohokrát som e-mailom četoval a volal, pretože matrac bol odoslaný, ale rám nebol odoslaný, týkali sa 6+ zliav, na ktoré boli uplatnené iba 3, môj rám teraz zobrazuje odoslanie do 23. augusta a odmietajú odpovedať na e-maily alebo chat. Odstránili moju recenziu zo svojich webových stránok. Podal som sťažnosti na FTC a BBB. PRE VÁŠ ROZUMNÝ NÁHĽAD NÁJDETE SI INÚ POSTEĽ KÚPIŤ. Sú nečestní, neetické a nemorálne.

Odpovedzte

Odpovede

Debi Shaw
22. septembra 2020 o 21:44 hod

OMG, nemôžete uveriť, ako rád by som si prečítal tieto recenzie pred objednaním nastaviteľného rámu, matracov a poťahu na matrac. Vankúše boli zadarmo. Objednal som si 7.3.2020 a stále mi to nedorazilo!!! Minimálne dvakrát mi bolo povedané, že môj rám prišiel, len aby ho dal niekomu inému, ktorého objednávka bola zadaná PO MOJEJ!!! Ten istý človek napísal, že Nectar mi naozaj pokazil objednávku!!! Dali mi úpravu úbohých 100 dolárov, čo nie je ani 10%!!! Minul som viac ako 1600 dolárov!!! Len nedávno prišiel môj rám, ale bol daný niekomu inému! Toto je NAJHORŠÍ zákaznícky servis, s akým som sa kedy stretol! Dal som na známosť, že ich malá úprava môjho účtu vo výške 100 USD UŽ NIE JE prijateľná!!! Zaslúžim si oveľa viac!!! Tiež som im dvakrát povedal, že ak NEBUDÚ okamžite doručovať a nastavovať moju objednávku, môžu ju jednoducho ZRUŠIŤ A vrátiť mi na účet TRI MESIACE, ktoré som už zaplatil!! Aj ja už NIKDY nebudem obchodovať s touto prehnitou firmou!!! Jednoducho ignorujú moje želania a požiadavky na zrušenie mojej objednávky a vrátenie peňazí, ktoré mi zjavne ukradli! ŽIADNA ODPOVEĎ!!! Najneprofesionálnejšia spoločnosť všetkých čias!!! Ich pokračujúca arogancia a totálny nezáujem o dobré zaobchádzanie so svojimi zákazníkmi ich dobehne a zníži ich podnikanie!! Našiel som meno a firemnú adresu prezidenta a generálneho riaditeľa. Plánujem mu napísať, aby som zistil, či má nejaké potuchy o správnom zákazníckom servise. Alebo ho dokonca zaujíma, ako zle sa zaobchádza s jeho zákazníkmi!!! Ak stále nedostanem žiadne uspokojenie, podám sťažnosť Better Business Bureau A Generálnej prokuratúre štátu. Dostal som všetky informácie, ktoré na to potrebujem. Čítal som recenzie o matraci a nastaviteľnom ráme v článku o 20 najlepších matracoch na rok 2020. Je mi veľmi ľúto, že som si tieto recenzie neprečítal až teraz. Dostal som veľmi dôležitú a bolestivú lekciu. Bol som nasraný! Som nahnevaný a cítim sa tak hlúpo! Pevne dúfam, že mi nebudú robiť problémy s vrátením peňazí, ako to robili doteraz!! Ako môže táto hrozná spoločnosť získať toľko skvelých recenzií??? Naozaj to nechápem! Ďakujeme za zdieľanie vášho príbehu!!!

Odpovedzte

Odpovede

Valerie Dunworthová
5. októbra 2020 o 17:42 hod

Po 10 dňoch som si všimol odlišnú konzistenciu matraca zľava doprava. Zavolal som a bol som požiadaný o obrázky atď.. Urobil som to a ukázal jasne odlišné miery. Požiadal o náhradu! Nepovedal som, že je to v rozsahu 1,5′ odsadenia. Skutočnosť, že jedna strana postele je úplne mäkšia ako druhá, je môj problém, ale tento bod jednoducho ignorujú. DISKUSIA UKONČENÁ!

Odpovedzte
STEVEN BERTOLDI
3. augusta 2020 o 19:06 hod

Kúpa tejto postele bola najhorším nákupným zážitkom v mojom živote

Môj prvý matrac (kráľ), ktorý som si kúpil, bol chybný (5 palcov príliš krátky). a dostal po týždňoch

Harry Styles a Camille Rowe dokopy

Potom môj náhradný matrac, ktorý som si musel kúpiť pred vrátením peňazí (California King), bola nesprávna posteľ. Poslali mi kráľa!!

Dostal som dva nesprávne/chybné matrace!

Stále riešim svoju objednávku už viac ako 2 mesiace a NIE JE KONIEC V DOHĽADOM.

PROSÍM, NEKUPUJTE.

Odpovedzte
Hocičo
27. júla 2020 o 23:52

Zoznam sťažností pokračuje ďalej a ďalej. Kde začať? Obliečky, poťahy na matrace a vankúše, ktoré sme dostali zadarmo, boli od náhodných predajcov, lol ani nektár. Všetky moje položky sú od seba týždne, okrem základov. To ešte nemám. Majú predajné dni, VEDIAC, že nemajú zásoby na týždne, ak nie mesiace, ANI nikomu nepovedia, ako dlho bude trvať, kým dostanú položky. Stále neviem, kedy dostanem základy. Táto spoločnosť je odporná. Nemajú telefónnu linku pre zákazníkov a zákazníci čakajú online v chate HODINY, kým im niekto pomôže. Len dnes som čakal 4,5 hodiny na pomoc. 4,5 HODINY!!!!!!!!!! Spoločnosť nedáva svojim zamestnancom zdroje, ktoré potrebujú na efektívnu pomoc zákazníkom. Zástupcovia DOSLOVA HÁDAJÚ, KEDY DOSTANETE POLOŽKY. Píšem list na centrálu. Ak chce ešte niekto napísať list, pošlite ho Resident by Nectar na 2000 University Avenue El Palo Alto, CA 94303 USA. Telefónne číslo, 888-863-2827

Odpovedzte

Odpovede

A. Golding
29. júla 2020 o 15:18 hod

Ďakujeme, že ste sa podelili o to, čo sa stalo s vašou objednávkou. Nedávno som tu písal niekoľkokrát. Prečítajte si prosím moje skúsenosti s Nektárom pod A. Golding.

Odpovedzte
Christy Vazquez
25. júla 2020 o 20:24 hod

Matrac a polohovatelny ram postele som objednal koncom aprila. Nehovorilo sa o oneskorenej preprave, ale to sa očakávalo. Matrac som dostal do mesiaca a je pohodlný. Trochu mäkšie, ako sa očakávalo, ale s matracom som spokojný. 60 dní po zadaní pôvodnej objednávky som dostal nastaviteľný rám postele. Medzitým som sa obrátil na Nectar telefonicky / e-mailom a zákaznícky servis je nočnou morou. Nemôžete sa s nikým spojiť a keď to konečne urobíte, vystrihnite a prilepte odpovede, ktoré neriešia žiadne vaše obavy. Každá odpoveď je od nového zástupcu, takže sa nikam nedostanete. Rám postele, ktorý som dostal, bol jednoznačne použitý/vrátený tovar. Bol strašne poškriabaný, chýbal mu motor, mal zacvaknuté skrutky nôh a chýbal mu napájací zdroj. Späť k zákazníckemu servisu a behať s nimi. Povedali mi, že pošlú nový a že by som mal položiť starý rám na obrubník, aby ho smetiarsky servis mohol vyzdvihnúť zadarmo. V mojom kraji nič také neexistuje. Je drahé mať veci vyzdvihnuté u vás doma, takže som si musel prenajať uhaul zberač a odviezť ho na skládku, aby som ho za poplatok zlikvidoval. Uplynie ďalší mesiac spánku na matraci na podlahe (celkom viac ako 90 dní) a v tomto bode žiadam o vrátenie peňazí. Nectar nakoniec odpovie, že musím byť v rámci skúšobného obdobia 50 nocí, aby som dostal náhradu. Za POLOŽKU, za ktorú momentálne platím a ešte na nej NESPÁM. Bol to mimoriadne frustrujúci proces. Ak hľadáte matrac, v kamenných predajniach je teraz veľa skvelých ponúk. Utrácajte vo svojej komunite a nechajte tento online nákup matracov na pokoji. Nestojí to za to trápenie. Ponaučenie.

Odpovedzte
B. Trapp
24. júla 2020 o 9:57 hod

Mám rovnaký problém s návratom, ktorý mnohí dali skúsenosti. Jedna stahlová taktika za druhou. Oznamujem ich lepšiemu obchodnému úradu, ak nemám riadne riešenie tejto údajnej záruky. Stačilo niekoľko e-mailov a s každým vám navrhli, aby ste si kúpili jeden z ich ďalších matracov. Teraz chcú, aby som si ponechal matrac s možnosťou zvýhodnenej ceny. Som veľmi rozrušený ich taktikou. Túto spoločnosť by som neodporúčal.

Odpovedzte

Odpovede

Jayne
28. augusta 2020 o 10:23 hod

Práve teraz prechádzam touto taktikou zdržiavania! Posielam e-maily od mája 2020 a je takmer september 2020. Jediné, čo urobili, je ospravedlniť sa a dať pokyny, ako vrátiť matrac! Prečo nie je číslo zákazníckeho servisu, s ktorým by ste sa mohli porozprávať?!! Matrac nechcem a nepovedia mi, ako ho vrátiť. Najhoršia skúsenosť vôbec!

Odpovedzte

Odpovede

Bonnie
3. septembra 2020 o 10:54 hod

Práve som začal proces vrátenia peňazí, po prečítaní týchto komentárov nie som taký nádejný, ale hovoril som so skutočnou osobou v oddelení vrátenia tovaru. Tu je ich číslo 8884254854

Odpovedzte
Bojan peovski
18. júla 2020 o 23:19 hod

Keby som im mohol dať nula hviezdičiek, tak by som to urobil. Tienistá a neetická spoločnosť a hrozný a neexistujúci zákaznícky servis. Po niekoľkých týždňoch vyskúšania matraca sme sa rozhodli, že to nie je pre nás, a iniciovali sme jeho vrátenie. Stručne povedané, vrátili iba asi 50% pôvodnej kúpnej ceny, pretože podľa nich sme nevrátili bezplatné služby, ktoré obsahovali, z čoho sme sa nemohli odhlásiť, keď sme dostali matrac. Aká temná prax. Lákajú vás na nákup s ich 365-dňovou politikou vrátenia tovaru a potom vás pokazia výhovorkami. Drž sa ďalej od tejto spoločnosti. Nakoniec sme išli s avokádovým matracom.

Odpovedzte

Odpovede

Jim Bowen
17. septembra 2020 o 21:54 hod

Kúpil som si nektárový spánok King-size a nevyšlo to kvôli nepríjemne teplej pamäťovej pene. Keď som kontaktoval Nectar, agent v telefóne naznačil, že moja telesná hmotnosť bola možno príčinou nadmerného tepla - som muž s hmotnosťou 160 libier! Teraz som začal na tomto matraci cvičiť a používať ho ako trampolínu – s plným úmyslom ho vrátiť.

Moje osobné podozrenie je, že táto spoločnosť, rovnako ako mnoho iných nových detí s matracmi na bloku, si vezme do vrecka toľko peňazí, koľko len môže, predtým, ako skolabuje a obíde akékoľvek 365-dňové vrátenie peňazí.

Odpovedzte
Dylan
15. júla 2020 o 14:03 hod

Wow. Naozaj si prajem, aby som si toto všetko prečítal pred kúpou. Už nikdy cez ne neprejde. 1 100 dolárov vynaložených na získanie množstva ďalších položiek, nedostali sme ŽIADNE položky a nedostali sme ani posteľ, ktorú sme si objednali. Namiesto toho nám poslali cloud snov, ktorý máme radi a necháme si ho, ale neodporúčam kupovať cloud snov, pretože ho vlastní tá istá spoločnosť. Najhorší zákaznícky servis. Kiežby sme zostali pri Nest Bedding. Nemali s nimi žiadne problémy. Ťažko uveriť, že takáto spoločnosť dokáže udržať tieto negatívne skúsenosti pod pokrievkou. NEKUPOVAŤ.

Odpovedzte

Odpovede

Chris
24. júla 2020 o 4:38 hod

Kúpil som matrac queen size spolu so základom. Matrac funguje dobre, ale základ je veľmi nekvalitný. Netrvalo to ani 2 mesiace, kým sa úplne nerozpadlo! Na tieto základy sa NEVZŤAHUJE doživotná záruka. A zákaznícky servis mi momentálne ponúka možnosť vrátiť peniaze.

Odpovedzte

Odpovede

Suzanne
12. augusta 2020 o 18:14 hod

Prial by som si, aby som si pred nákupom prečítal viac recenzií zákazníkov. Aj my sme dostali základ, vďaka ktorému je pohybový aspekt tohto matraca vtipný. Nie som si istý, z čoho je vyrobený, ale je veľmi krehký a flexibilný, o čom viem, že by nemal byť. Očakávam, že budem mať problém získať náhradu za nadáciu, ale určite sa o to pokúsim. Je príliš neskoro na to, aby sme priniesli našu spoločnosť vydávajúcu kreditné karty, keďže sme v tom od júna a teraz je august. Nadácia práve dorazila minulý týždeň. Dostali zaplatené, takže je pravdepodobné, že sa o nič z toho nebudú starať tak či onak. Keď matrac zabral viac ako mesiac a potom ďalší mesiac bez rámu, fakt, že moja tehotná nevesta (termín v septembri) nemohla spať na podlahe – ich ani trochu nemotivovalo. Nehovoriac o tom, že dostať sa k zákazníckemu servisu je nočnou morou. Myslím, že v tomto bode nemáme na výber, aby sme sa usilovali o spokojnosť, ale budeme radiť proti tejto spoločnosti každému a všade.

Odpovedzte
Thomas Swales
8. júla 2020 o 15:53 ​​hod

Zákaznícky servis je hrozný! ! Objednal som si superking matrac a dostal som kráľovskú veľkosť DVAKRÁT!! Tretíkrát sa dodávka pokazila a požiadala o zrušenie objednávky a vyzdvihli ju nasledujúci deň. Stále čakáte na vrátenie peňazí a nemám matrac. Nekupujte, pokiaľ nechcete týždeň alebo dva spať na pohovke.

Odpovedzte
Faiyaz
4. júla 2020 o 14:43 hod

Najhorší je nektárový matrac. Neplytvajte peniazmi. Ver mi, kúpil som si jeden, ale nemôžem na ňom spať.

Odpovedzte

Odpovede

Faiyaz Siddiq
17. júla 2020 o 7:05 hod

Nektár je veľmi úprimný. Kúpil som si matrac, ale bol mäkký, poslal som im e-mail, potom vrátili matrac a vrátili mi plnú sumu peňazí, takže ďakujem Nectar.

Odpovedzte

Odpovede

Aimee
21. júla 2020 o 21:45 hod

Ako dlho trvalo vrátenie peňazí a vyzdvihli matrac. Už 3 mesiace sa s tým snažím vyrovnať.

Odpovedzte

Odpovede

Bree
7. februára 2021 o 00:28 hod

Ahoj Aimee, kontaktoval ťa niekedy niekto a podarilo sa ti získať peniaze? Mám ho dva týždne a tieto recenzie o návrate mi spôsobujú nočné mory. Dúfam, že to fungovalo pre vás! Chcem len nejakú nádej na vrátenie peňazí

Odpovedzte

Odpovede

Alexa
13. februára 2021 o 19:30 hod

Ahoj aj ja som na to zvedavy? Práve som tiež podal žiadosť o vrátenie

Olivia
1. júla 2020 o 5:15 hod

Videl som toľko negatívnych recenzií zákazníckeho servisu a veľmi som váhal, či ich kontaktovať, ale v skutočnosti boli naozaj skvelé? Môj partner si myslí, že matrac je príliš mäkký a chcel niečo tvrdšie (nie som vyberavý, môžem spať na čomkoľvek) Kontaktoval som nektár a požiadali ho o vrátenie, poslali nám zadarmo pevný vrchný matrac a povedali nám, či je to stále problém, ktorý neovplyvní naše vrátenie peňazí. Veľmi, veľmi spokojný s týmto!

Odpovedzte

Odpovede

A. Golding
14. júla 2020 o 12:27 hod

Olivia,
Áno, čítal som, že budú posielať
topper bez poplatku, aby bola zachovaná pôvodná nákupná cena matraca.
Urobte pre nás čitateľov láskavosť...ak sa vám váš matrac stále nepáči a potom požiadate spoločnosť o úplné vrátenie peňazí, dajte zákazníkom The Sleep Judge vedieť, koľko týždňov trvá úplné vrátenie peňazí a tiež koľko e-mailov tam a späť musíte prejsť, PREDTÝM, než konečne zariadia miestneho
nezisková charitatívna organizácia, aby si to prišla vyzdvihnúť z vašej lokality, dobre? Vďaka!

s úctou,
A. Golding

Odpovedzte
AGolding
30. júna 2020 o 4:07 hod

Čo ma dostáva je, že Dreamcloud a Nectar sú vo vlastníctve tej istej spoločnosti so sídlom v San Franciscu, CA.
Pred viac ako rokom som si kúpil ich matrac Dreamcloud a veľmi rýchlo som vedel, že je na horúcej strane a je pre mňa príliš tvrdý...ich zákaznícky servis bol len milý, rýchlo reagoval a potom, čo som musel zariadiť, aby darovala Armáda spásy. do postele, dostal som svoje peniaze späť. Boli verní svojmu tvrdeniu, že zákazník je spokojný. Bol som nadšený a povedal som im, aký som bol ohromený ich úprimnosťou.
Nakoniec som si na Amazone kúpil posteľ za sto dolárov, ktorá bola ťažšia ako Dreamcloud, a museli sme si za ňu kúpiť topper. Rýchlo vpred o rok a myslel som, že to skúsim znova a získam lepší matrac.
Bol som úplne 100% oklamaný reklamou a recenziami na webovej stránke NECTAR. Áno, táto posteľ je tiež tvrdá. Poslal som niekoľko e-mailov a začal som behať.
Obliečka prišla 3 týždne po matraci a ja som ju neotvorila. Obávam sa, že v mojom potvrdení objednávky bolo uvedené, že bude zaslaná kompletná sada, ale objednal som si matrac veľkosti Twin XL. Tak som im poslal e-mail, aby mi poslali plnú veľkosť. Nikdy som nedostal odpoveď.
Jedného dňa PO prijatí nesprávne nastavenej veľkosti (mimochodom, spiatočná adresa je Dreamcloud, LLC s adresou Long Beach CA.), som dostal 2. balík (neotvoril som) od GBS Enterprises v Pooleri, GA. Aj keď som ho neotvoril, som si istý, že je to kompletná sada, pretože som si od znepokojujúcej kúpy tohto matraca NECTAR nič neobjednal.
Čítal som niečo o tom, že FTC žiada Rezidenta odpovedať na svoju otázku v roku 2019 a RESIDENT sa ani neunúval odpovedať FEDERÁLNEJ OBCHODNEJ KOMISII?
Musíš byť dosť arogantný sebavedomý (alebo skôr namyslený), aby si odpálil agentúru, ktorá ťa môže a len môže žalovať o milióny, aby si pomohla nám, skromným spotrebiteľom, ktorým bolo alebo bude alebo bude 100 % okradnutých touto spoločnosťou!
Prosím. Pošlite list, poznámku, tweet, príspevok na Facebooku a dajte o tom vedieť. D E P T I V E
spoločnosť, ktorej jediným cieľom aspoň prostredníctvom ich produktu NECTAR je získať vaše peniaze a bojovať s vami tak dlho, ako budú môcť, aby vám vaše peniaze nevrátili.
Povedal som im v mojom e-maile, že budem kontaktovať CALIF. Guvernér Newsome, CALIF. generálny prokurátor a FTC.
Ak dosť z nás spotrebiteľov vysloví, čo sa deje, nakoniec sa niečo urobí, aby sa zastavil tento zjavný typ spotrebiteľských PODVODOV a dostaneme náhradu za to, čo nám nezákonne vzali.

Odpovedzte

Odpovede

A. Golding
23. júla 2020 o 21:40 hod

Odpovedám aktualizáciou mojej vlastnej recenzie len pre prípad, že by to pomohlo zákazníkovi, ktorý sa tiež nechal oklamať. Dnes je 23. júla 2020 a pred pár dňami som dostal 3 rôzne e-maily, v ktorých ma informovali, že na moju kartu bola odoslaná úplná refundácia. Vôbec som im neveril a počkal som, kým som to skontroloval a neuvidel, že to bolo uložené späť. Za to, čím ma podviedli a akí sú čisto klamliví, nedokážem zohnať ani ďakovný e-mail, pretože si to nezaslúžia. Dúfam, že sa jedného dňa dozvieme celý príbeh Resident Nectar a Dreamcloud. Je mi zle z toho, koľko zákazníkov zavinuli a pokračujú, som si takmer istý. Budem sa tešiť, keď si jedného dňa prečítam, že ich večný SCAM bol odhalený a 3 majitelia dostali od FTC miliardovú pokutu.
Alebo niečo veľmi blízke a všetkým zákazníkom boli okamžite uhradené straty.

Odpovedzte
Meredith
29. júna 2020 o 9:39 hod

Absolútne najhoršia skúsenosť vôbec. Zákaznícky servis trávi týždne ignorovaním e-mailov. Nakoniec bol schválený návrat, ale nepripojili formulár na darovanie komunity (samozrejme, že to bolo zámerne natiahnuť to ďalej). OD TEJTO SPOLOČNOSTI NIČ NEKUPUJTE.

Kúpil som si rám, matrac, poťah a dostal som promo vankúše. Doslova všetko dorazilo s odstupom aspoň 1-2 týždňov, takže aj keď dostanete matrac, nebudete ho mať na čo položiť ani čím ho prikryť až 4 týždne, kým dostanete všetko.

Budete kontaktovať zákaznícky servis a budete mať neustále pobehovať, predovšetkým bez odpovede na veky.

Matrac bol od prvého dňa strašne tvrdý a nikdy sa nezlepšil, ale musel som ho vysať a spať na ňom aspoň 30 dní, kým som ho mohol vrátiť. Mimochodom, vravia, že je tu prestávka v období...KLAMÁRI...Skončil som tak, že som si kúpil konvenčný/hybridný matrac s vankúšom (Stearns&Foster) a miloval som ho každú noc od prvej noci.

Na základe iných recenzií...ktoré by som si mimochodom mal prečítať viac do hĺbky pred nákupom od tejto spoločnosti, pretože VŠETKO je to pravda...sú HROZNÉ, rovnako ako ich produkty), ktovie, aké ťažkosti budem mať pri darovaní tohto strašne NÁROČNÉHO matrace získať akúkoľvek časť vydaných prostriedkov.

Meškania sú ich najlepšou taktikou, takže buďte vytrvalí. Bez ohľadu na to, aký bude výsledok, oznámim ich BBB a generálnemu prokurátorovi štátu PA.

Odpovedzte
Ari
25. júna 2020 o 23:12 hod

Pre tých, ktorí si kúpili alebo majú záujem o kúpu matraca online, by ste si mali byť vedomí podvodu, ktorého sa dopúšťa spoločnosť Nectar Sleep, ktorá je rovnako dômyselná, ako aj úskočná a podvodná.

Nectar Sleep, rovnako ako všetky spoločnosti vyrábajúce matrace online, ponúka bezrizikové skúšobné obdobie, počas ktorého môžete určiť, či sa vám ich matrace páčia alebo nie. Ich webová stránka to inzeruje ako naša 365-nočná domáca skúšobná verzia so 100% rizikom.

Keď prejdete na ich webovú stránku a kúpite si matrac, inzerujú propagačnú ponuku 499 USD na bezplatné príslušenstvo pri každom nákupe matraca (plachty, vankúše, chrániče matracov). Zdá sa, že ide o časovo obmedzenú ponuku s odpočítavacím časovačom na stránke, ale existuje už niekoľko mesiacov. Tiež sa zdá, že je to dobrovoľné, niečo, čo musíte aktivovať, a oni sú dosť agresívni, keď to robíte, s viacerými kontextovými oknami a nútenými kliknutiami, ktorým sa treba vyhnúť. Ale aj keď nekliknete na ponuku, váš košík je vopred vyplnený týmito položkami. Okrem toho nie je možné úplne odstrániť všetky tieto položky z košíka, aj keď si to želáte. Možno si myslíte, aké veľkorysé. Týmto propagačným predmetom priraďujú nafúknuté, ľubovoľné hodnoty a informujú vás, že ste ušetrili 500 USD tým, že ste tieto predmety dostali zadarmo. V drobnom písme ich zmluvných podmienok sa však skrýva nasledujúci riadok: Zahrnuté reklamné predmety nie je možné vrátiť. Pri vrátení matraca bude z celkovej vrátenej sumy odpočítaná hodnota priložených reklamných predmetov.

Podvod funguje nasledovne: Nektár vás núti prijímať lacné, nekvalitné reklamné predmety s vašou objednávkou, ktorým priraďujú ľubovoľné a nadsadené hodnoty. Keď sa potom pokúsite vrátiť matrac počas skúšobnej doby, odpočítajú vám túto hodnotu a ponechajú si tieto peniaze. Preto nikdy neexistuje spôsob, ako získať plnú náhradu, ktorá je implicitne sľúbená v ich bezrizikovej skúšobnej verzii.

Nakoniec je to skutočne bezriziková skúšobná verzia, ale iba pre Nectar Sleep a nie pre spotrebiteľa. Či tak alebo onak, budú mať vreckové 500 dolárov z vašich peňazí, bez ohľadu na to, či sa vám ich matrace páčia alebo nie.

Vopred varovaný je predpažený.

Odpovedzte

Odpovede

Lindsy Hilyová
19. júla 2020 o 23:26

Dohodnuté. Lacné produkty v žalostnom triku, ktorému sme prepadli.

Odpovedzte
Emily Joyce-Brady
18. júna 2020 o 13:29 hod

Zákaznícky servis je STRAŠNÝ. Nie je možné sa s niekým spojiť na telefón, čakal som hodinu a nikto sa neozval. Skúšal som poslať email a nikto neodpovedal. Teraz čakám na online chat a som 95. v poradí, nikto nemá čas čakať tak dlho. Cítim sa veľmi frustrovaný a všetko, čo sa snažím urobiť, je zmeniť svoju dodaciu adresu.

Odpovedzte
Emily Joyce-Brady
18. júna 2020 o 13:25 hod

Matrac som ešte nedostal, po jeho zhodnotení poskytnem recenziu. Chcem sa však vyjadriť k ich zákazníckemu servisu. Je NEMOŽNÉ kontaktovať zástupcu zákazníckeho servisu. Čakal som hodinu a nikto neodpovedal. Poslal som e-mail na e-mailovú adresu uvedenú na ich webovej stránke a nikto neodpovedal. Teraz čakám na rozhovor s niekým a som 95. v poradí. Nikto nemá čas čakať tak dlho. Som extrémne frustrovaný a všetko, čo sa snažím urobiť, je aktualizovať moju dodaciu adresu!

Odpovedzte
michael
11. júna 2020 o 13:46 hod

Ako môžete ohodnotiť spoločnosť 5 hviezdičkami, keď sú bočne tisíce sťažností? Tlieskam vám za povolenie komentárov, pretože neviem, či si niekto všimol, že verejné recenzie sú cenzurované. Ako má každá jedna recenzia za následok 4 hviezdičky alebo lepšie? Jeden z nich som kúpil v maloobchode, ktorý je na ich webovej stránke uvedený ako autorizovaný predajca. Nemôžem zaregistrovať posteľ, takže mám v podstate veľmi drahý matrac, ktorý sa dá použiť, pretože neexistuje žiadna záruka. Všetci tu majú pravdu, ak nemôžete kontaktovať spoločnosť ... neexistuje žiadna záruka!

ktorý hrá hlas Briana na rodinného chlapa
Odpovedzte
Patrik vstal
18. mája 2020 o 2:02 hod

Nestrácajte peniaze!!! Minul som 1200 dolárov na penu, ktorá sa ponorí a horný spodný koniec stúpa, keď som na posteli.

Odpovedzte
Roxana Camposová
15. mája 2020 o 23:51

NEKUPUJTE PROSÍM!! Objednali sme si pred 3 týždňami a včera dorazili bez vankúšov, chrániča matraca a obliečok, ktoré sme si objednali. Boli sme tak naštvaní a nechali sme to expandovať na 24 a stále je to len 9 palcov. Získať to bolo také ťažké, že vrátenie peňazí bude nočnou morou. Som tak smutný, sklamaný a nahnevaný. NEPRACUJTE S PENIAZMI NAJHORŠÍ ZÁŽITOK, KTORÝ VÔBEC

Odpovedzte
Julia
12. mája 2020 o 16:19 hod

Hrozný zákaznícky servis. Objednávka bola vykonaná omylom, okamžite som sa obrátil na to, aby som sa pokúsil zrušiť. Ich telefónna služba je pozastavená kvôli Covid19 a neodpovedali na moje viaceré e-maily. Hovoril som na chate (musel som čakať pol hodiny) a skutočne hrali hlúpo, aby citovali ďalšiu recenziu. Moja banka nás bude chrániť pred úplnými poplatkami, ale aká strašná skúsenosť s Nectarom. Nikdy nepíšem recenzie, ale cítil som, že to tiež potrebujem.

Odpovedzte
Bretta Portell
7. mája 2020 o 3:05 hod

Nikdy by som túto spoločnosť nikomu neodporúčal. Viaceré telefonáty a viaceré e-maily a problém pretrvávajúci už mesiac nebol vyriešený.

Zadaná objednávka, matrac prišiel včas. Matrac sa nechal týždeň roztiahnuť, chybný. Matrac mal na sebe dátum, že bol zapečatený od 12/2019... 5-6 mesiacov vákuovo zapečatený, niet divu, že sa neroztiahol správne.

Zavolaný zákaznícky servis. Čakal som 2 hodiny, kým niekto zavolal
Stalo sa to po viac ako hodinovom čakaní na online chate, kým sa odo mňa odpojí zástupca zákazníckeho servisu.

Konečne sa s niekým porozprávať, prinútili ma preskakovať cez obruče a posielať rôzne druhy fotografií.

Pôvodný matrac neprišiel so žiadnymi záručnými informáciami, aké som videl vo videách o rozbaľovaní, nebol tam žiadny modrý duffle.

Rýchlo vpred pred niekoľkými dňami prichádza náhradný matrac, hrozný stav. Krabička vyzerá, ako keby ju prehodil drevorubač. Neotváram tento mattess, nechcem to. Toto si musia vziať späť. Teraz ignorujú moje e-maily na dennej báze a chat online je hlúpy. Poslal som im e-mailom fotografie, ako krabica prišla.

Posielajú mi aj hárky nesprávnej veľkosti, ani ich nenahrádzajú.

Morálka príbehu, nestrácajte čas s touto spoločnosťou.

Zavolám do BBB, ako aj spätné nabíjanie cez moju banku, už na nich nemrhám energiou. Sú nekompetentní v každom ohľade tvaru a formy.

Odpovedzte

Odpovede

Becky
3. júna 2020 o 8:34 hod

Máte ich spiatočnú adresu? Kúpil som si od nich vankúš. Nepáčila sa mi textúra a rozhodol som sa ju vrátiť, zákaznícky servis bol hrozný. Chcel som len získať ich adresu na vrátenie. Aj keď je tam napísané bezplatné vyskúšanie a vrátenie. Mysleli si, že mi jednoducho pošlú e-mail s návratovým štítkom. Naozaj zlé PR

Odpovedzte
Po druhé
13. apríla 2020 o 16:08 hod

Radšej dúfajte, že si svoj matrac užijete, pretože vrátiť matrac alebo rám k nektárovým matracom je takmer nemožné. Milujú, aby vám beh okolo.

Odpovedzte
jeho
26.3.2020 o 16:13 hod

Nikdy v živote som nezažil taký hrozný zákaznícky servis, sú klamliví a odmietajú vám vrátiť peniaze. Mám 2 mesiace zdokumentovaných hovorov, aby som sa pokúsil získať späť svoje peniaze za rám, ktorý prišiel zlomený, a matrac, ktorý som vrátil do 1 týždňa...stále bez náhrady a bez odpovede

Odpovedzte
D.M.
12. septembra 2019 o 4:08 hod

Otrasný matrac!! Prvý mesiac som sa cítila dobre. Potom ako pohyblivý piesok alebo šmykľavka. Potom sa začal prebúdzať s necitlivosťou lýtok a chodidiel. Prerušilo to obeh. Konečne je vonku na obrubníku. A máme matrac, ktorý nie je vyrobený z pamäťovej peny. A môžeme spať.

Odpovedzte

Odpovede

Jason
2. júla 2020 o 19:46 hod

NEKUPOVAŤ!!!!!! Nektár je vtip spoločnosti. Na matrac som čakal viac ako 40 dní. Zákaznícky servis neexistuje, voláte alebo posielate e-maily, ale nikdy nedostanete odpoveď. Naozaj si želám, aby som to nekúpil online. Pre lepší výsledok je lepšie zájsť do obchodu s nábytkom.

Odpovedzte
Sky
20. apríla 2019 o 6:01 hod

Kupujúci pozor, dostávam svoju krabicu úplne zbitú, matrac je odkrytý Snažím sa ho tam vrátiť, robím všetko, ale vraciam ho. Budem musieť nájsť adresu, na ktorej zaplatím za vrátenie tovaru, a zavolať do Amaxu, aby mi to strhli z účtu. Príjemný zákaznícky servis

Odpovedzte
Dobrý deň
16. apríla 2019 o 16:10 hod

Wow. Toto je úžasný matrac. Súrne potrebujem nový matrac. Práve som mal 65. narodeniny a myslel som si, že moje deti by sa mohli prihlásiť a dostať mi jeden, ale nepodarilo sa. Ďakujem za túto príležitosť.

Odpovedzte
Bobbie Siewert
15. apríla 2019 o 19:39 hod

[e-mail chránený]Potrebujem sa lepšie vyspať a nový matrac môže znamenať veľký rozdiel.

Odpovedzte
Bobbie Siewert
15. apríla 2019 o 19:32 hod

[e-mail chránený]Každý by mal dostať nový matrac každých 7 rokov.

Odpovedzte
Pamela Gardová
15. apríla 2019 o 17:21 hod

Vynikajúca kvalita a dizajn. Rád by som spal na týchto vysoko kvalitných matracoch! Ďakujem za príležitosť!

Odpovedzte
Marlene Burkett
15. apríla 2019 o 18:11 hod

nový matrac by bol sen

Odpovedzte
Robert
3. marca 2019 o 22:39 hod

Moje odporúčanie, prosím, uistite sa, že pri nákupe tohto produktu nie je pre každého proces vrátenia je vtip trápenie mi povedali, aby som mohol vrátiť peniaze, musel som darovať matrac na charitu dobre nikto nechce použitý MATRAC iba jeden miesto povedalo áno, ale musím za nich zaplatiť 50 dolárov, aby mi to vyzdvihli a vyčistili, nakoniec si nechám tento kus svinstva. Bezproblémové vrátenie tovaru si nemyslím.

Odpovedzte
Justin
3. marca 2019 o 23:29 hod

Matrac: 3 ~ 4 hviezdičky
Zákaznícky servis: Hrubý až priateľský. Skutočná služba? Chudobný.

Už je to asi pár týždňov, čo spím na nektárovom matraci. Zatiaľ sú skúsenosti fajn. Ale servis.. Dva rovnaké matrace mi prišli náhodou, tam to všetko začalo. Pripojenie k zástupcovi zákazníckeho servisu trvalo večnosť. Chatujte, čakali hodiny, nikdy sa nepripojili. Telefón po hodine konečne dostal. Zavesil na mňa. Zavolaný znova, po asi ďalšej polhodine čakania sa pripojil. Bol priateľský. Trvalo však večnosť, kým sa veci dali do poriadku. Vrátenie peňazí som musel znova kontaktovať po týždni, keď matrac dorazil do ich zariadenia. A ešte asi týždeň potrvá, kým sa to prejaví na mojom účte. No dobre.
A jeden z ďalších matracov, ktoré som si objednal, sa roztrhol, musel sa prepichnúť pri preprave. Ten istý zástupca povedal, že ihneď pošleme nový poťah na matrac! …očividne neodoslali ďalších pár dní. Iný zástupca odpovedal po niekoľkých dňoch a povedal, že to okamžite pošlem! Vydrž.. Hneď mi to bolo povedané! pred pár dňami. A po tomto všetkom to neposielajú v zrýchlenej preprave.

Odpovedzte
John H
13. februára 2019 o 10:19 hod

Moja žena a ja máme náš matrac Nectar queen už dva týždne. Matrac je oveľa pevnejší, než očakávame, a stále zažívame poriadok. Z vašej skúsenosti zmäkne matrac nadčasom a ak áno, ako dlho to bude trvať? Rovnaká otázka s Offgases, ako dlho zvyčajne trvá, kým zmiznú?

Odpovedzte
Jack Schneider
21. januára 2019 o 10:57 hod

Dajte si pozor na politiku 100% vrátenia peňazí. Je to klamlivé a zavádzajúce. Moja žena sa nestarala o zážitok z pamäťovej peny, a keď som vrátil matrac prostredníctvom ich darcovského spojenia s Armádou spásy, zistil som, že zľavový kupón bol odpočítaný z mojej refundácie. Aj keď sa nám páči a zachovali sme si flexibilný základ [viac ako polovica celkovej kúpnej ceny súpravy], zľavový kupón bol označený úplne proti vráteniu matraca. Z 250 USD napriek 100-dňovému skúšobnému obdobiu 100 % návratnosť. Nikde na ich webovej stránke ani v rozhovore so zákazníckym servisom pred nákupom to nebolo zjavné. Keď som to potom diskutoval so zákazníckym servisom, osoba jednoducho opakovala: Dostali ste 100% náhradu.

Odpovedzte

Odpovede

Matt
26. septembra 2020 o 10:34 hod

Možno ste si mali prečítať pravidlá vrátenia.

Odpovedzte
Robert
3. marca 2019 o 22:45 hod

Nakoniec som si nechal tieto matracové sračky, o ktorých mi povedali, aby som dostal svoje peniaze, musel som prispieť na charitu, no nikto nechce použitý MATRAC, jeden povedal áno, ale musím zaplatiť 50 dolárov, aby som si ho mohol vyzdvihnúť, buďte opatrní pri kúpe tohto svinstva a je to naozaj pevný chrbát bolí boľavé nohy Tento produkt by som neodporúčal.

Odpovedzte
Kevin Mountain
28. decembra 2018 o 10:59 hod

Je to najhorší matrac, aký som kedy mal. Chrbát ma vždy bolí a nikdy predtým to nebol problém. Pokúsil som sa vrátiť matrac a ich podporný tím uhádol, že to bolo PRÍLIŠ ŤAŽKÉ, než som im vôbec povedal, prečo ho vraciam. Je to ako spať na tehlách. Ignorujú moju žiadosť o vrátenie tehly, namiesto toho sa mi snažia predať podložku na matrac.

Urobte si nejaký prieskum Nektár žblnká alebo odstraňuje negatívne recenzie, ale vedia, že matrac je nevyžiadaná. Neplytvajte peniazmi a nedovolia vám ich vrátiť, záruka, ktorú sľubujú, nie je skutočná.

Odpovedzte

Odpovede

Phyllis Kvinsland
23. júna 2020 o 20:25 hod

Presne tak…. skúste dokonca získať matrac darovaný v rámci COVID KRÍZY. Je čas kontaktovať BBB a potom štáty zlé obchodné praktiky, právnika a čokoľvek iné. Čo je SHAM podnikania, nehovoriac o matraci, na ktorom je príliš ťažké spať! Ako sa im podarí dostať sa na odporúčanie matraca s najlepším hodnotením?

Odpovedzte
Lisa Fioretto
3. decembra 2018 o 19:57 hod

Kúpil som si tento matrac, ale cítime, že je málo pevný, čo s tým môžeme urobiť?

Odpovedzte

Odpovede

Jess RJ
14. februára 2019 o 9:04 hod

Poťah na matrac to dokáže. Tu sú niektoré, ktoré sme vyskúšali… https://www.gov-civil-aveiro.pt/best-mattress-topper-reviews/

Odpovedzte
Vic
17. novembra 2018 o 9:47 hod

Kúpil som si tento matrac pred týždňom. Som rád, že vážim 200 a je to pre mňa veľmi pohodlné, ale vidím, že je to nepríjemné pre niekoho, kto je na chudej strane. Keď som si prvýkrát ľahol, nerozumel som, že je to na pevnej strane, pretože som mal pocit, akoby som sa ponoril dovnútra a bolo to mäkké, ale keď som tam ležal, začal som chápať pevnosť. Počul som sťažnosti na zápach, ale úprimne povedané, z môjho matraca nebol vôbec žiadny zápach a v priebehu niekoľkých hodín sa zväčšil, hoci hovorí, že môj 11 palcov nie je 11 palcov, je to asi 9 1/2. Som veľmi rád, že to stálo za tie peniaze. Bolo doručené do 7 pracovných dní, čo bolo tiež pekné, pretože som počul sťažnosti na pomalé dodanie. Určite by som to odporučil ľuďom s hmotnosťou.

Odpovedzte
Billy Knoth
3. novembra 2018 o 11:34 hod

Pred týždňom som si objednal matrac Nectar a stále nebol odoslaný. Viac transparentnosti by bolo úžasné. Dúfajme, že matrac dorazí do utorka, čo bude 10 dní. Ak nie, budem aktualizovať toto fórum a budem ešte viac sklamaný.

Odpovedzte
Robert Berger
27. októbra 2018 o 23:24 hod

Dostali sme náš prvý matrac s nektárovým kráľom a nerozšíril sa úplne, najmä v hornej a dolnej časti (iba 8 ″ dole a 10 ″ max kdekoľvek inde). Nektár okamžite poslal ďalší. V priebehu niekoľkých hodín sa úplne roztiahol.

Ale zdá sa nám to príliš mäkké. Bol som prekvapený, pretože väčšina sťažností bola, že je príliš pevný. Ale obaja sa do toho ponoríme natoľko, že je trochu ťažké sa tam pohybovať. A moju ženu bolí chrbát. Vyhráža sa, že bude spať na podlahe. Je to asi mesiac, čo spíme na poriadne rozšírenej.

Chystám sa kontaktovať Nectar, aby som zistil, čo majú povedať.

Odpovedzte

Odpovede

Jess RJ
14. februára 2019 o 8:28 hod

Je nám ľúto, že máte negatívnu skúsenosť. Radi by sme počuli, ako sa tento problém vyriešil.

Odpovedzte
John B
9. októbra 2018 o 16:37 hod

Moja žena a ja sme skúšali Nectar len niečo vyše 30 dní. Preladili sme to. Nie som z tých, ktorí píšu negatívne recenzie, ale cítim, že toto je dôležité. Cítili sme, že matrac Nectar vyfukuje príliš dlho a príliš veľa. Aj keď sa to začalo ako pohodlné, rýchlo sa to znížilo a prenos pohybu bol viditeľný po 3 týždňoch. Ovislo a bolo cítiť, že je ťažké ho prevrátiť do dvoch týždňov. Proces zrušenia a vrátenia bol hrozný. Trvalo to viac ako mesiac a práve teraz dostávam peniaze. Aj keď myšlienka darovať matrac znie dobre, nie je to také jednoduché, keďže takmer nula charitatívnych organizácií chce zodpovednosť. Darovať kráľovský matrac pre nás nebolo jednoduché. Nectar sa pýtal prečo (nie je to cool, keď tvrdíte, že sa žiadne otázky nekladiete) a neposkytol možnosť nechať si matrac (ktorý je veľmi ťažký) vyzdvihnúť až do 4 e-mailov, čo sa stalo príliš komplikovaným procesom, keď ste museli fotiť a vypĺňať formuláre, ako aj podpísanie formulára mojej novej spoločnosti na výrobu matracov. Som úplne nespokojný so svojou skúsenosťou s nektárom. Ak by ste mali hodnotenie hviezdičkami, bolo by to 1 alebo 2.

Odpovedzte
Randy všetci
1. septembra 2018 o 16:28 hod

Dostali sme kráľovský matrac 30. augusta 2018. 1. septembra sme ho otvorili a nechali sme ho urobiť, ako sa hovorí, bolo to 72 hodín, ako sa hovorí, nechať ho úplne roztiahnuť, matrac sa úplne neroztiahol tam, kde sme položili hlavu a nohy, takže by sme spali veľmi nepohodlne s krkom!! Nie sme šťastní a zápach z plynovania je strašný a vôbec neustúpil, je to vo veľmi vetranej miestnosti, chceli by sme nejaké odpovede, prečo sa tieto problémy ešte nevyriešili, zaplatili sme takmer 900 $ a chceme odpovede, odpovedzte prosím nám nektár, pretože sa vráti späť do vašej spoločnosti, ak nemôžete vyriešiť tento problém!

za ktorého je Penn Badgley ženatý
Odpovedzte

Odpovede

Jess RJ
12. februára 2019 o 14:34 hod

Ozval sa ti niekedy Nectar?

Odpovedzte
George
25. augusta 2018 o 15:38 hod

Matrac som si objednal 4.8.2018 a stále nebol odoslaný. Jediná spoločnosť, ktorá začala komunikáciu, bolo moje potvrdenie objednávky 4. augusta. Získanie odpovede si vyžiadalo množstvo e-mailov a nikdy neodpovedali na otázku, kedy bude môj matrac odoslaný. Môžete niekoho osloviť na chate, ale všetko, čo urobí, je povedať vám klamstvo. Prišli a odišli 3 absolútne dátumy odoslania. Získajú vaše peniaze hneď vopred, ale nepovedia vám, že nemajú žiadne zásoby. Namiesto toho, aby ste dodržiavali reklamu na svojich webových stránkach, objednajte si dnes doručenie do 2-5 pracovných dní, oklamú vás a potom vám neposkytnú žiadne informácie. Najnovším klamstvom pre mňa je, že môj matrac bude odoslaný 7.9.2018, 49 dní po tom, čo bol objednaný a boli zaplatené. Neverte žiadnej z recenzií webových stránok Nectar, neexistuje spôsob, ako zanechať recenziu. Sú falošné, čo vysvetľuje všetky 5-hviezdičkové recenzie. Táto spoločnosť funguje ako podvod a to, čo sa považuje za zákaznícky servis, je úbohé.

Odpovedzte
George
24. augusta 2018 o 18:59 hod

Objednal som si matrac 8.4.2018, na webovej stránke bolo uvedené, že objednávka dnes doručí do 2-5 pracovných dní. O 26 dní neskôr a neviem, či sa to niekedy odošle. Okrem potvrdenia objednávky žiadna spoločnosť neiniciovala komunikáciu o mojej objednávke. Okamžite mi zobrali peniaze a nikdy neuviedli, že nie sú na sklade a ani netušili, kedy budú odoslané, napriek reklame na webovej stránke s doručením do 2 až 5 pracovných dní. Namiesto toho po viacerých pokusoch o e-mail a používaní funkcie chatu prišli a odišli 3 údajne absolútne dátumy odoslania. Jednoduché a jednoduché, klamú. Neexistuje spôsob, ako zanechať recenziu na ich webovej stránke, takže odkiaľ pochádzajú všetky tie recenzie? Viete, všetky tie 5-hviezdičkové recenzie? Jediné vysvetlenie je, že sú falošné. Buďte opatrní, táto spoločnosť bola podvodná.

Odpovedzte

Odpovede

GEORGE
11. septembra 2018 o 9:56 hod

Po prvé, okrem potvrdzovacieho e-mailu ma Nectar NIKDY neoslovil so žiadnymi informáciami alebo aktualizáciami stavu. Musíte iniciovať kontakt a oni reagujú veľmi pomaly. Mnohokrát mi povedali, že môj matrac bude odoslaný 7. 9., potom to bolo 7. 9. – 9. 13. a teraz to nie je skôr ako 20. 9. Nektár zjavne nemá potuchy a nie sú o tom ani zďaleka úprimní. Dostal som toľko dátumov na lodi, že je to smiešne. Nektár si zaslúži byť zažalovaný. Ak budem mať šťastie, možno príde včas do Vianoc.

Odpovedzte
Diana
11. júla 2018 o 6:01 hod

Čo tak použiť nastaviteľnú základňu?

Odpovedzte
Steve C
21. mája 2018 o 18:54 hod

Určite musíte povedať niečo o ich neuveriteľne POMALÝCH lodných časoch. Trvalo 6 týždňov, kým som dostal dva, ktoré som si objednal. Veľmi lacno vyrobené. Po mesiaci sa výrazne pokazil. Spalo VEĽMI horúco a mal veľmi zreteľný penový/chemický zápach. Keď sme sa ich rozhodli vrátiť, nočná mora pokračovala. Trvalo týždne, kým si ich vyzdvihli a vrátili peniaze. Ak to za túto cenu znie príliš dobre, aby to bola pravda, je to preto, že to tak je.

Odpovedzte

Odpovede

Tim Q
11. júna 2018 o 12:05 hod

Presne opacna skusenost z SC. Dostali sme naše za 5 dní (MN). Žiadne odplyňovanie, ale je to na (takmer IMO) pevnej strane, takže sa vrátime. Prednákup zákazníckeho servisu bol prvotriedny.

Odpovedzte
Jessie J
10. mája 2018 o 9:24 hod

Jeesh Kiežby som videl túto recenziu predtým, ako som si kúpil moju. Je to pre mňa ako spať na doske. Bola som taká nadšená, že som si myslela, že toto bude posteľ mojich snov. Veľmi sklamaný.

Odpovedzte
Tom Mills
7. apríla 2018 o 6:20 hod

Som veľmi ohromený kvalitou tejto recenzie. Ako inžiniera ma potešil spôsob, akým kvantifikujete svoje testy, napríklad test pevnosti a termovízie. Ďakujem, dúfam, že uvidím viac vašich recenzií.

Odpovedzte
Mike
5. apríla 2018 o 13:10 hod

Kúpil som si Cal King, ale bohužiaľ ho vraciam, pretože je dosť pevný. Mám 5'10 180 libier. Keď som naň ležal, vážne som si myslel, že ležím na kuse preglejky. Je to určite kvalitne vyrobený matrac, o tom niet pochýb a má veľmi lukratívnu cenu. Ak však hľadáte matrac, do ktorého spadnete a pohltí vás a budete sa cítiť plyšovo, nekupujte ho. Ak máte radi pevný, potom je to matrac pre vás! Osobne si myslím, že hodnotenie pevnosti by malo byť vyššie ako 7, skôr 9 až 10.

Odpovedzte
Liz Carey
5. apríla 2018 o 12:10 hod

pre mňa príliš pevný. zobudil sa na to....

Odpovedzte
Cathy Fieldsová
4. apríla 2018 o 6:24 hod

Len som vás chcel varovať predtým, ako si kúpite nektár. Prvý, ktorý som si objednal, sa úplne nerozšíril. Stred sa zväčšil na 6″, ale hlava a chodidlo sa rozšírili na 9″. Upozornil som Nectar a poslali ďalší. Tento sa ani po 3 týždňoch úplne nerozšíril. Vyzerá to ako hojdacia sieť. Momentálne sa snažím dostať svoje peniaze späť, ale veľmi malý pokrok. Veľa šťastia pri kúpe.

Odpovedzte
Sue Strosky
3. apríla 2018 o 18:02 hod

Objednal som si Nectar a je pre mňa príliš pevný. Vážim 150 libier. Zdá sa, že nemôžem nájsť recenziu, ktorá ponúka strednú až stredne mäkkú pevnosť. Môžeš pomôcť?!

Odpovedzte
Amy Nuckols
2. apríla 2018 o 11:51 hod

Práve som si objednal dvojlôžko, aby som zistil, či na ňom môžem spať, ak môžem, objednám väčšiu veľkosť. Ďakujeme za Vašu recenziu, veľmi nám pomohla. Som jedným z tých ľudí, ktorí majú tlakové body na ramenách, bokoch a kolenách a dúfam, že ma tento matrac dostane späť do postele. bude aktualizovať.

Odpovedzte
BolesťMkr
2. apríla 2018 o 10:22 hod

Ďakujeme za túto hĺbkovú, úprimnú recenziu.

Odpovedzte

Odpovede

Mike Hohmann
10. apríla 2018 o 12:14 hod

Ak máte radi Firm, potom je to matrac pre vás. Zverejnil som tu recenziu mojej skúsenosti a oni to neschválili. Takže si myslím, že nechcú úprimnú spätnú väzbu od ľudí, ktorí produkt skutočne vyskúšali. Som si istý, že sú kompenzovaní za ovplyvnenie svojich názorov v prospech spoločností, ktoré hodnotia.

Odpovedzte

Odpovede

Lynne Sciandro
18. mája 2018 o 15:35 hod

Aká bola vaša recenzia? S manželom nie sme malí ľudia a on má zlý chrbát. Matrace nakupujeme takmer rok. Vyskúšali sme všetky Saatvy, Loom a Leaf a žiadna z nich mu nevyhovovala. Dajte mi prosím vedieť, čo si úprimne myslíte o tomto matraci

urobila Kylie Jenner operáciu prsníka
Odpovedzte
Sharon Gibsonová
10. marca 2018 o 13:54 hod

Veľmi oceňujem hĺbkovú recenziu.

Odpovedzte

Odpovede

Cathy
4. apríla 2018 o 6:23 hod

Sharon, len som ťa chcela varovať predtým, ako si kúpiš nektár. Prvý, ktorý som si objednal, sa úplne nerozšíril. Stred sa zväčšil na 6″, ale hlava a chodidlo sa rozšírili na 9″. Upozornil som Nectar a poslali ďalší. Tento sa ani po 3 týždňoch úplne nerozšíril. Vyzerá to ako hojdacia sieť. Momentálne sa snažím dostať svoje peniaze späť, ale veľmi malý pokrok. Veľa šťastia pri kúpe.

Odpovedzte
Larry
4. marca 2018 o 12:10 hod

Minulú nedeľu (25. 2. 2018) som si objednal svoj veľký nektárový matrac a bolo mi povedané, že dorazí nasledujúci piatok, a tak sa aj stalo. Nemôžem byť šťastnejší so systémom sledovania, ktorý ma vždy informoval o jeho ceste do môjho domu. O päť dní (3/2/18) to bolo na mojej verande. Možno sa v minulosti vyskytli nejaké problémy s doručovaním, ale ak mám byť nejakým príkladom, Nectar doladil svoj doručovací systém a závady boli vyriešené.

Vybalenie matraca bolo hračkou a za desať minút bol pripravený na posteľ na mojej taštičkovej pružine.

Nikdy som nemal lepší matrac ako tento!

Odpovedzte
mae dea
4. marca 2018 o 11:57 hod

No, Nectar ma má v úzkych. Na svojich webových stránkach povoľujú iba pozitívne komentáre, takže ako spotrebiteľ mám len málo možností. Veľa o ich dlhých dodacích lehotách a slabom zákazníckom servise na rôznych stránkach typu you tube.

Matrac dorazil pár týždňov po objednaní. Práve včas pre hostí mimo mesta. Ukázalo sa, že je chybný s veľkou konkávnou depresiou v strede. Trvalo 24 hodín, kým zákaznícky servis odpovedal na moje e-maily a hovory. Keď odpovedali, nechali ma skákať cez obruče a neustále obruče menili. Napríklad chceli štyri obrázky defektu a jeden štítok. Potom ma požiadali, aby som si vzal pravítko a ukázal priehlbinu. Na to nemám pevné šesťstopé pravítko. Tiež mám 73 rokov. grama a nie tak technicky zdatné, takže dostať pix z môjho telefónu do e-mailu Nectar nie je také ľahké. Takže som zasekol!!!! S Nectarom som veľmi nespokojný a požiadal som spoločnosť, ktorá vydala moju kreditnú kartu, aby začala proces sporu o poplatky. Teraz by som mal poslať hostí môjho domu do hotela???? Veľké úspory!

Odpovedzte
Kristi McDaniel
18. januára 2018 o 17:07 hod

Nektarový matrac som dostal pred 9 dňami a má ŤAŽKÉ plynovanie. Mám to dobre vetrané a zápach sa trochu rozptýlil, ale matrac má stále silný zápach. Z tohto dôvodu nemôžem otestovať pohodlie postele. Bolo mi povedané, aby som počkal ešte týždeň. Čítal som MNOHO recenzií a ŽIADNA z nich nespomína, aké zlé je plynovanie, som skutočne sklamaný. Od 29. novembra nemám posteľ na spanie. Nejaké návrhy?

Odpovedzte

Odpovede

Sarah J
20. novembra 2018 o 12:59 hod

Ja riešim ten istý problém! Som v šiestom týždni a stále mám zatuchnutý ťažký zápach. Skúšam sódu bikarbónu a časté pranie posteľnej bielizne. Zákaznícka linka pre Nectar nemala žiadne ďalšie rady. Nechcem to vrátiť, pretože spím tak dobre, ale ak sa to nezlepší, vrátim svoj matrac späť.

Odpovedzte
Lori
6. januára 2018 o 10:50 hod

Zabudol som sa opýtať na poslednú otázku. Chcel som porozumieť konkrétnym rozmerom matraca queen size. Najmä veľkosť vrecka na nákup obliečok. Ďakujem za rozmery.

Odpovedzte
Lori
6. januára 2018 o 10:48 hod

ďakujeme za Vašu recenziu. Chcel som sa pozrieť na presné rozmery, najmä na veľkosť vrecka na nákup obliečok. Môžete prosím poskytnúť? Lori

Odpovedzte
Dave
5. decembra 2017 o 17:10 hod

Matrace sú dobré, ale dodacie lehoty sú hrozné. Bude trvať 30 alebo viac dní, kým budú odoslané, a potom si pripočítajte 4 alebo 5 dní na samotnú prepravu.

Odpovedzte

Odpovede

Radiah S
9. marca 2019 o 10:01 hod

Minulú sobotu som si objednal míny a píše sa, že odoslanie trvá do 3 pracovných dní, o týždeň neskôr som momentálne pozastavený a čakám, kým sa s niekým porozprávam o odoslaní mojej objednávky.

Odpovedzte
David Nolder
21. decembra 2018 o 19:56 hod

Matrac som si objednal pred viac ako 2 týždňami a o 4 dni som mal matrac doma

Odpovedzte

Odpovede

Ihla
26. januára 2019 o 20:56 hod

Ja tiež. Dostal som svoje za menej ako týždeň.

Odpovedzte
Carly Swanová
5. decembra 2017 o 14:12 hod

Bolo by to príliš pevné pre 250 lb jednolôžkový spánok?
Tiež má Nectar kanadského distribútora?

Odpovedzte

Odpovede

Ihla
26. januára 2019 o 20:54 hod

Na tú váhu je ideálny. Mám približne rovnakú váhu ako ty a som veľmi spokojný.

Odpovedzte

Odpovede

Jess RJ
5. februára 2019 o 2:59 hod

Som rád, že vám môžem pomôcť!

Odpovedzte

Zanechať odpoveď Zrušiť odpoveď

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

Komentujte

Názov*

Email*

Hodnotenie0

Poloha

Uložte si moje meno, e-mail a webovú stránku v tomto prehliadači, aby ste mohli nabudúce komentovať.

Táto stránka používa Akismet na zníženie spamu. Zistite, ako sa spracúvajú údaje o vašich komentároch .

Porovnajte produktyPorovnajte produkty
Kontaktujte nás

Zaujímavé Články